Mësimdhenës/e: Gjuhë Gjermane, Mësimdhenës/e: Gjuhë Angleze
 • Jo Publik
Skaduar
Gutenberg Academy
Prishtinë
Arsim & Edukim
Përshkrimi

AKADEMIA PROFESIONALE GUTENBERG SH.A

KONKURS :

PËR VENDE TË LIRA TË PUNËS:

 1. Mësimdhenës/e: Gjuhë Gjermane
 2. Mësimdhenës/e: Gjuhë Angleze

Kush jemi ne?

 • Gutenberg Academy është akademi e gjuhëve të huaja që u përgjigjet kërkesave të kohës dhe nevojave të brezave të sotëm dhe të ardhshëm duke ju ofruar edukim të vazhdueshëm, programe arsimore profesionale dhe cilësore për të përmbushur nevojat bashkëkohore të komunitetit dhe tregut të punës.
 • Gutenberg Academy është ofrues i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve në Kosovë për ofrimin e kurseve të gjuhës Gjermane dhe Angleze.
 • Gutenberg Academy ofron përkthime profesionale të gjuhëve të ndryshme dhe konsulencë për studime jashtë vendit.

Çfarë ofrojmë ne?

 • Kushte të shkëlqyeshme të punës.
 • Ambient shumë të mirë të punës në aspektin profesional, njerëzor dhe infrastrukturor.
 • Pagesë të niveleve të larta.

Çfarë po kërkojmë?

Mësimdhënës/e për gjuhë Gjermane (4 pozita) dhe për gjuhë Angleze (4 pozita)

Kandidati/ja duhet të plotësojë këto kritere:

 • Të jetë i diplomuar së paku në nivelin Bachelor për Gjuhë Gjermane/Gjuhë Angleze.
 • Përvojë pune për mësimdhënie/trajnime me fëmijë dhe të rritur
 • Interesim dhe gatishmëri për të punuar me punë honorari.
 • Fleksibilitet në aspektin e angazhimeve kohore.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikative për të krijuar raporte ndërpersonale me nxënësit
 • Të ketë aftësi për të ndjekur dhe ekzekutuar detyrat dhe përgjegjësitë me përpikëri dhe brenda afatit të përcaktuar kohor

Si mund të aplikoni?

Dokumentet e juaja të aplikimit (CV, letrën motivuese, të dyja në gjuhën përkatëse), si dhe dokumentet tjera shtesë (diploma, dëshmi te përvojës se punës, referenca) i dorëzoni në Gutenberg Academy përmes adresës elektronike në [email protected] deri me datën 24/11/2023.

Adresa: Rr. Prekazi, Objekti CIMA, Hyr.B, Perdhese, Lok. Nr 1, Mati 1, Prishtinë.

Tel: 044 41 41 41.

E mirëpresim aplikimin tuaj,

Stafi i Gutenberg Academy!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624