Ndihmës Depoist
 • +38345 498 505
Skaduar
Koral Dairy Sh.P.K
Prishtinë
Depo
Përshkrimi

Koral Dairy SHPK, shpall konkurs për:

 1. Ndihmës Depoist – një (1) pozitë.

Vendi i Punës:

 • Prishtinë

Detyrat kryesore:

 • Ndihmon në pranimin dhe vendosjen e mallrave në depo, dhe mbajten e evidencave .
 • Asiston në organizimin, rregullimin e depos sipas planit, si dhe organizimin dhe mirëmbajtjen e stokut në depo;
 • Asiston ne mbajtjen e dokumentacionit të pranimeve, daljeve, kthimeve të mallrave;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera të caktuara nga mbikëqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të ketë minimalisht 1 vit eksperiencë në të njëjtin profil pune;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme organizative, saktësi dhe vëmendje në detaje;
 • Menaxhues i mirë i kohës, planifikimit dhe caktimit te prioriteteve;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

CV, dokumentet tjera mund ta dërgoni në email adresen: [email protected]

Telefon: +38345498505.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730