Asistente në shitje export (2)
 • /
Skaduar
Lambario
Prizren
Shitje
Përshkrimi

Kompania lidere ne Kosove dhe rajon Lambario e cila bene shitjen e produkteve te ndriqimit ka hapur konkurs per poziten:

2 Asistente ne shitje export:

Pergjegjesite:

 • Prezanton dhe promovon produktet e kompanisë tek klientët,
 • Krijon, zhvillon dhe mban marrëdhënie pozitive biznes dhe klient,
 • Arritni objektivat dhe rezultatet e shitjeve të dakorduara brenda planit,
 • Analizoni potencialin e teritorit/tregut me Udhëheqës/Menaxherin e Ekipit
 • Raportoni shitjet ne baza ditore dhe mujore.

Kerkohet:

 • Njohurit te mira ne shkrim dhe komunikim te gjuhes angleze ose serbe, kandidatet qe njohin te dy gjuhet kane perparesi,
 • Njohuri ne perdorim te kompjuterit.
 • Eksperiencë pune e dëshmuar në shitje
 • Shumë i/e motivuar, te kete synim ne rritje te njohurive edhe në shitje
 • Aftësi të shkëlqyera në shitje, negocim dhe komunikim,
 • Te ndaj prioritetet, te beje menaxhimin e kohes dhe te kete aftësi organizative,
 • Te jete i afte te punoj nen presion dhe te jete i hapur ndaj reagimeve,
 • Te jete ne gjendje te punoj ne zyre me orar fix.

Ne ofrojme:

 • Zyre me kushte shume te mira brenda qytetit ne Prizren,
 • Ushqim,
 • Orari i rregullt, e hene-premte, ora 08:00-16:00, vikendet pushim.

I lusim te gjithe kandidatet te dergojne CV ne e tyre ne emailin: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730