OFICER PATRULLUES
  • +38344528000
Skaduar
Delta Security
Prishtinë
Sigurim Fizik
Përshkrimi

Delta Security sh.p.k. është kompani që vazhdimisht rritet dhe zgjerohet si rezultat i mirëbesimit të klienteve tanë dhe punën profesionale që ne ofrojmë.

Nëse kërkoni një punë atraktive, kushte të mira pune, paga konkurruese në treg dhe mundësi zhvillimi profesional ju ftojme të aplikoni për vende të lira të punës në Delta Security.

Delta Security sh.p.k. shpall konkurs për:

Pozita: OFICER PATRULLUES
Vende të lira pune: 6 POZITA
Vendi i Punës: Prishtinë

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Të posedojnë patent shofer, kategoria B dhe shkathtësi të mira për vozitje;
  • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Preferohet të posedojnë Licencë valide si Punëtor i Sigurimit Themelor.

Kushtet e punës:

  • Kushte të mira të punës;
  • Kontratë afatgjate;
  • Pagë konkuruese në treg;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

  1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
  2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: [email protected]

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 30.11.2023, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5623