Punëtore në Administratë
  • /
Skaduar
Euro Abi Shpk
Prishtinë
Administrate
Përshkrimi

Euro Abi Shpk, shpall konkurs për pozitën:

1. Punëtore në Administratë

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjëse rreth dokumentacioneve ne administratë,
  • Pranimin dhe njoftimin e klientëve me ofertat tona.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatet duhët të kenë pervoje pune ne administrate,
  • Të ketë përvojë pune në shitje,
  • Të kene njohuri në programet kompjuterike të paketes Office,
  • Të jenë komunikative dhe të perkushtuara në punë.

Si të Aplikoni:

Të interesuarat të dërgojnë CV-në e tyre përmes e-mailit: [email protected]
Tel : 049 952 030

Afati i aplikimit është deri me datën: 30 Nëntor 2023.

Lokacioni: Rruga C (Prishtinë).

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624