Përfaqësues mjekësor
  • /
5 ditë
Nobel Ilaç
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Kompania "Nobel Ilaç" zyra në Prishtinë shpall konkurs për vendin e punës:

Përfaqësues mjekësor

Kandidatët duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Të jetë i/e diplomuar në fakultetin e mjekësisë, farmacisë ose stomatologjisë
  • Të jetë i/e pajisur me leje të vozitjes dhe me përvojë të mjaftueshme në vozitje
  • Të ketë njohuri në përdorimin e MS Office-it
  • Të mos ketë pengesa udhëtimi
  • Të jetë aktiv dhe dinamik në punë

CV- të me fotografi, mund ti dërgoni në adresën: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624