Agjente udhetimi
5 ditë
Savatours Kosova
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Kompania SAVATOURS Sh.p.k. shpall konkurs per plotsimin e pozitave:

  1. Agjente udhetimi

Pershkrimi i pozites se shpallur:

  • Te kete njohuri te sistemit AMADEUS
  • Te kete njohuri per shitjete a paketave turistike
  • Te kete njohuri te gjuhes angelize
  • Te kete aftesi komunikative dhe efikasitet ne pune ekipore
  • Pervoja e punes e obligueshme

Kandidatet e interesuar duhet ta dergojn CV ne email adresen: [email protected]

Vetem kanditatet qe I plotesojn kushtet do te ftohen ne interviste

SAVATOURS

T +383 38 77 22 22
T +383 38 77 55 55
C +383 48 499 499

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624