IT Instalues
5 ditë
Smart Tech Solutions
Prishtinë
Informatike
Përshkrimi

Smart Tech Solutions SH.P.K me lokacion qëndror në Prishtinë ofron mundësi afatgjate të punësimit, pagesë konkuruese, perspektivë për karrierë dhe kushte të mira pune.

Pozita: IT Instalues

Kualifikimet e nevojshme:

  • Pervojë pune e dëshmuar në montimin e sistemeve të sigurisë;
  • Të posedoj patent shofer;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Diplome/Cerifikata që dëshmonë kualifikimet / e preferueshme;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

Afati i aplikimit është deri me daten 06.12.2023.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-të në e-mail adresën: [email protected] ose [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5623