Dizajner/e e Modës
Skaduar
Albina Dyla
Prishtinë
Dizajn Grafik
Përshkrimi

KONKURS PUNE

Kompania “Albina Dyla BI” është në kërkim të një kandidati i/e me pozitë Dizajner/e e Modës.

Përgjegjësitë përfshijnë:

 • Hartimi i skicave për produkte të reja me Ekipin e Dizajnit;
 • Krijimi i modeleve për veshje, aksesorë të modës dhe veshje të tjera me përdorimin e programeve të softuerit të imazhit si Photoshop dhe Illustrator.
 • Rishikimi i produktit për stilin dhe përshtatshmërinë gjatë prezantimit;
 • Procesimin e projektimit nga konceptimi deri në stilimin përfundimtar;
 • Kryerja e hulumtimit të tregut për të identifikuar tendencat, pëlhurat dhe teknikat e reja, dhe kërkimi i frymëzimit;
 • Bashkëpunimi me Ekipin e Dizajnit për të zhvilluar ide për produkte të reja bazuar në të dhënat e kërkimeve;
 • I raporton Menaxhmentit dhe Drejtorit;
 • Sigurohet që produkti është në përputhje me strategjinë e biznesit;
 • Testimi dhe vendosja e pëlhurave, ngjyrave, modeleve dhe teksteve për secilin dizajn;
 • Mbikëqyrja e prodhimit të modeleve, duke përfshirë kryerjen e pajisjeve, përcaktimin e çmimeve dhe asistimin në marketing.

Kriteret

 • Aftesi ne programet dixhitale te Dizajnit (Photoshop/Illustrator/Indesign);
 • Aftesi ne hulumtim dhe ne parashikim te trendeve;
 • Interes tejet te madhe ne boten e modes dhe mbi brendet e modes;
 • Te pergatitur per te punuar ne grup si dhe te aftesi per te marr persiper projekte në mënyrë individuale;
 • Gjuha Angleze niveli B2+
 • Portfolio ose krijime te krijuara me programet e larte permendura;
 • Diplomë Bachelor në Dizajn Mode ose fushë të ngjashme;
 • Së paku tri (3) vjet përvojë në Dizajn;
 • Të jetë i/e aftë me pakon e Google Suite dhe Adobe Illustrator;
 • Disponueshmëria për të udhëtuar për kërkime dhe zhvillim produktesh;
 • Aftësia për të bërë skica me dorë dhe në platfromën elektronike;
 • Njohuri të shkëlqyeshme të stilit dhe ngjyrës;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi, në të shkruar dhe verbale;
 • Aftësia për të arritur objektivat në afate të shkurtra kohore;
 • Aftësia për t’i përmbushur disa afate kohore njëkohësisht;
 • Njohuri për tendencat aktuale të modës.

Të gjithë kandidatët e interesuar, së bashku me CV-në & Portfolion e tyre mund të dërgojnë në email në [email protected] duke shkruar në subjekt Aplikim për : Për Dizajner/e.

Afati i fundit për aplikim 27 Nentor 2023.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730