Asistent Saldues (20)
  • /
Skaduar
Eurometal
Ferizaj
Inxhinieri Te tjera
Përshkrimi

Kompania EUROMETAL SH.P.K shpallë konkurs për punëtor:

  • Inxhinjer i Ndertimtarise
  • 20 Asistent Saldues

Kriteret e punës per Inxhinjer i Ndertimtarise:

  • 5 vjet experience ne kalkulime statike,
  • Bachelor ne ndertimtari, pervoje pune ne konstruksione metalike (preferohet)

Kriteret e punës per Asisten Saldues:

  • Të ketë njohuri rreth saldimit,
  • Te jete i gatshem ti ndihmoj salduesit,
  • Te kete interesim te mesoje te saldoj.

Të interesuarit të kontaktojnë në nr. kontaktues 049/42 60 60

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730