Operator/e të Mbikqyrjes Elektronike (3)
  • +38344528000
9 ditë
Delta Security
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Delta Security ofron shërbimet më të sofistikuara dhe më profesionale të sigurisë. Përvoja jonë e punës që nga viti 2001 dëshmon në besnikërinë dhe përkushtimin tonë ndaj klientëve, profesionit dhe shërbimeve që ne ofrojmë.Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Delta Security, kemi kënaqësinë të shpallim disa vende të lira pune për pozicionet e mëposhtme:

Pozita: Operator/e të Mbikqyrjes Elektronike (3 vende të lira)

Vendi i Punës: PRISHTINË

Përshkrimi i Detyrave:

Operatori i Mbikqyrjes Elektronike do të ketë përgjegjësi për monitorimin e sistemeve të sigurisë në Qendrën e Kontrollit, duke përfshirë sistemet alarmuese dhe ato të video-vëzhgimit.

Kualifikimet dhe Aftësitë e Përgjithshme:

  • Të keni përfunduar shkollën e mesme, ndërsa shkollimi i lartë preferohet;
  • Aftësi të mira kompjuterike;
  • Përvojë pune prej të paktën një viti në fushën e kërkuar është e preferueshme;
  • Të mos keni qenë i dënuar apo i ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;

Benefitet:

  • Orar i rregullt i punës;
  • Paga konkurruese bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikantit;
  • Mundësi avansimi profesional dhe në karrierë;

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar, të cilët plotësojnë kushtet e cekura më lart, mund të konkurojnë duke dërguar CV-në e tyre në adresën e emailit: [email protected] . Ju lutemi të përdorni "Aplikim për Operator të Mbikqyrjes Elektronike" si subjekt të email-it.

Data e Fundit për Aplikim: 10.12.2023, ora 16:00

Kandidatët që përzgjedhen në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë. Faleminderit për interesimin tuaj në Delta Security.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624