Teknolog/e
Skaduar
EGI Group
Pejë
Teknolog
Përshkrimi

K O N K U R S P U N E

“ EGI Group sh.p.k “

Egi Group është themeluar në vitin 2017 me pronar Z.Egzon Kelmendi.Pi&Ki është brend i Egi Group i cili fillimisht ka startuar me prodhime higjienike për t’u zgjeruar mëtutje me prodhimet e tjera. Fabrikat e brendit Pi&Ki janë të pajisura me çertifikata ISO si dhe punojnë me standardet më të larta dhe me teknologjinë më të avancuar të kohës. Së fundmi në vitin 2020-2021 produktet Pi&Ki janë produktet e para në Kosovë të cilat janë pajisur me çertifikatë Kosher. Duke parë nevojën për prodhimin e produkteve vendore, Pi&Ki sot operon në një siperfaqe prej 20 000m2,me mbi 100 punëtorë, 12 linja të ndryshme prodhimi me rreth 170 produkte. Me lëndë të parë cilësore dhe staf profesional, Pi&Ki ofron produktet me cilësinë më të lartë ! Ne jemi kompani në rritje dhe në kërkim të njerëzve me vlera dhe me ambicie që duan të rriten profesionalisht dhe të fitojnë.Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën,atëherë ju inkurajojmë të aplikoni edhe ju për t’u bërë pjesë e ekipit tonë për këto pozita pune:

Pozita të hapura Vende të lira pune Lokacioni: Fabika:

Teknolog/e 1 Zahaq/ Pejë Ushqimore

Kërkesat :

 • Diplomë -Fakulteti Teknologji Ushqimore
 • Preferohet përvojë punë paraprake në fushën e prodhimit, në industrinë ushqimore
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo edhe në ekip
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme)
 • Të jetë organizativ/e,të dijë të menaxhojë dhe ndaj proritetet e punes
 • Të posedojë patent shoferi

Ju përfitoni

 • Pagë konkurruese dhe saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor dhe Aksidental 24:00 h për 365 ditë
 • Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
 • Shujtë ditore
 • Avansim dhe trajnime profesionale
 • Zhvillim në karrierrë

Procesi i Aplikimit:Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, dërgoni aplikacionin me CV-n tuaj në emailin: [email protected] apo duke dërguar CV-në tuaj në zyret EGI Group në Zahaq/Pejë . Konkursi është i hapur nga data: 13.11.2023-23.11.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624