Staf Teknik (4)
  • +38344528000
Skaduar
Delta Security
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Delta Security ofron shërbimet më të sofistikuara dhe më profesionale të sigurisë. Përvoja jonë e punës që nga viti 2001 dëshmon në besnikërinë dhe përkushtimin tonë ndaj klientëve, profesionit dhe shërbimeve që ne ofrojmë.Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Delta Security, kemi kënaqësinë të shpallim disa vende të lira pune për pozicionet e mëposhtme:

Pozita: Staf Teknik (4 vende të lira)

Vendi i Punës: PRISHTINË

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Instalim, servisim dhe mirëmbajtje e Sistemeve të Sigurisë, duke përfshirë Sistemin e Alarmit dhe kamerat.
  • Përvojë pune në montimin dhe servisimin e sistemeve të sigurisë (Sistemi i alarmit dhe kamerave) apo të ngjashme – kualifikime të mëparshme janë të preferueshme.
  • Shkollë e mesme e përfunduar.
  • Patentë shoferi, kategoria B.
  • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Përvojë pune në fushën e instalimit dhe mirëmbajtjes së sistemeve të sigurisë.
  • Aftësi në zgjidhjen e problemave teknike.
  • Njohuri të mira të pajisjeve dhe teknologjisë së fundit në fushën e sigurisë.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi në një ekip.

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar, të cilët plotësojnë kushtet e cekura më lart, mund të konkurojnë duke dërguar CV-në e tyre në adresën e emailit: [email protected] . Ju lutemi të përdorni "Aplikim për Staf Teknik" si subjekt të email-it.

Data e Fundit për Aplikim: 13.12.2023.

Kandidatët që përzgjedhen në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë. Faleminderit për interesimin tuaj në Delta Security.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
160
1599
6786