Këshilltarë për Klientë (M/F) (2)
 • /
Skaduar
Swinto
Prishtinë
Shërbime per kliente
Përshkrimi

Pozita: Këshilltarë për Klientë (M/F)

Kompania: Swinto Sh.a.

Afati për aplikim: 15 dite

Pozita të lira: 2

Swinto Sh.a e licensuar nga BQK si Institucion Financiar Jo-Bankar është një kompani FinTech e cila është e fokusuar në industrinë e financave dhe teknologjisë ku ofron shërbime financiare digjitale të pagesës, transferta të menjëhershme të parave, pagesa dhe shërbime të tjera financiare përmes aplikacionit inovativ Swinto.

Pozicion i hapur i punës: Këshilltarë për Klientë (M/F)

Përshkrimi i vendit të punës:

 • Udhëzon përdoruesit e aplikacionit Swinto për shërbimet financiare dhe zgjidhjet teknologjike që ofrohen përmes aplikacionit Swinto.
 • Trajton pyetjet dhe shqetësimet e klientëve me shpejtësi dhe profesionalizëm dhe sigurohet që të gjitha kërkesat e klientëve përpunohen në kohë e pa vonesa.
 • Jep udhëzime për përdoruesit rreth zhvillimeve të reja të produkteve në aplikacionin Swinto.
 • Ofron mbështetje cilësore për klientët gjatë fazave të hapjes së llogarive ne aplikacionin Swinto, si dhe gjatë gjithë ekzistencës së llogarive individuale e biznesore.
 • Kompleton dokumentacionin dhe siguron informacion të saktë, sipas procedurave të brendshme për verifikim të klientëve.
 • Bën kompletimin e dosjeve të klientëve deri në momentin e dorëzimit në arkivë
 • Ndjekë procedurat e komunikimit, udhëzimet dhe politikat e brendshme të kompanisë;
 • Qasje drejt dhe efektive në zgjidhjen e sfidave ditore me profile të ndryshme të klientëve;
 • Të arrijë objektivat e shitjes sipas përcaktimit me menaxherin e linjës në baza javore dhe mujore;
 • Kultivon marrëdhënie të mira me klientët duke trajtuar pyetjet dhe shqetësimet me shpejtësi dhe profesionalizëm.
 • Komunikimi përmes live chat me klientët në baza ditore.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të jashtëzakonshme të dëgjimit dhe vëmendje ndaj detajeve;
 • Bindës dhe i orientuar drejt rezultateve;
 • Njohuri të mira në platformat, përmes të cilave menaxhohen kërkesat e klientëve
 • Përvoja e mëparshme e punës në një pozitë të ngjashme është avantazh, posaçërisht nëse kjo përvojë është krijuar në cilësinë e mbështetjes së klientëve në nje institucion të parase elektronike.
 • Aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi që është i aftë të fitojë besimin e klientëve.
 • Njohuri të shkëlqyera për shërbimet financiare dhe zgjidhjet teknologjike që ofrohen përmes aplikacionit SWINTO dhe aplikacioneve të ngjashme në Kosovë.
 • Gatishmëria për të punuar në orar fleksibil.

Procedura e aplikimit:

Nëse jeni të interesuar t'i bashkoheni ekipit tonë me një mundësi të mirë avancimi, dërgoni CV -në tuaj, duke specifikuar rolin për të cilin po aplikoni në [email protected] jo ​​më vonë se 30. Nëntor 2023. Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen përmes emailit ose telefonit.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624