Merchandiser/e (7)
 • +383 (0) 38/733- 377
Skaduar
Kosmonte Foods Sh.P.K
Ferizaj Fushë Kosovë Mitrovicë Pejë Prishtinë Vushtrri
Menaxhment
Përshkrimi

Ndërmarrja Importuese dhe Shpërndarëse “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në: Rr. e Antenës, Harilaq, Fushë Kosovë, Tel: +383 (0) 38/733- 377 shpall konkurs për plotësimin e pozitës:

Merchandiser/e për Prishtinë (2 pozita)

Merchandiser/e për Fushë Kosovë (2 pozita)

Merchandiser/e për Ferizaj (1 pozitë)

Merchandiser/e për Pejë (1 pozitë)

Merchandiser/e për Vushtrri/Mitrovicë (1 pozitë)

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Bën porositë e mallit sipas nevojës;
 • Bën sistemimin e mallit duke aplikuar metoden FIFO;
 • Ruan pozicionimet e produkteve në bazë të hapsirës së caktuar;
 • Monitoron dhe mirëmban çmimet;
 • I përmbahet standardeve të temperaturës si dhe percjell afatet e skandences së mallrave;
 • Deklaron për çdo produkt i cili mund të jetë i rrezikuar të skadojë dhe problemet tjera tek personat kompetent;
 • Tërheq vëmendjen e konsumatorëve për produktet përmes promovimit dhe kontribuon në shitjen e tyre;

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollimin e Mesem;
 • Të jenë të shkathët, fleksibil dhe organizativ;
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe menaxhimit të kohës
 • Preferohet një (1) vit përvojë pune në shitje/merchandising.

Mënyra e aplikimit

Kosmonte Foods Sh.p.k është kompani e përkushtuar për fuqizimin e rolit të gruas në shoqëri. andaj inkurajojmë gratë dhe vajzat të aplikojnë për poziten e shpallur duke dërguar CV-në e tyre përmes postes elektronike: [email protected].

Në subjekt duhet të shënohet Pozita për të cilën aplikoni si dhe Qyteti.

Konkursi mbetet i hapur deri me 30/11/2023.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730