FTESE PER OFERTE: Artikuj ushqimorë dhe material higjienik me shumicë/ furnizim në baza mujore
  • -
12 ditë
SOS Fshatrat e Fëmijëve
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

FTESE PER OFERTE

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve pa përkujdesje prindërore dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinëdhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Femijëve Kosovë fton të gjitha kompanitë e specializuara dhe të interesuara për:

furnizim me:

Artikuj ushqimorë dhe material higjienik me shumicë/ furnizim në baza mujore

Të interesuarit mund të marrin listën e specifikimit të kërkesës së cekur më lartë çdo ditë pune në email adresën: [email protected] deri me datën: 12.12.2023

Dokumentet e nevojshme:

  • Çertifikatën e biznesit /NUI
  • Vërtetimin Tatimor
  • Çmimet të kuotohen në EURO pa TVSH
  • Kompania duhet të ketë mallin e kontrolluar nga organi kompetent
  • Kompania duhet t’i ketë të gjitha paisjet dhe logjistikën e nevojshme për ofrimin e artikujve deri në lokacionin tonë
  • Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë 1 muaj (30 ditë) nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë

Data e fundit për dorëzimin e ofertës së kompletuar është: 13.12.2023

Ofertat duhen të dorëzohen në 2 kopje në pliko (zarf) të mbyllur dhe të shënuar: (Oferta për Artikuj ushqimorë dhe higjienik me shumicë) në SOS Fshatrat e Fëmijëve, Velani Rr. “1 Tetori” p.n. çdo ditë pune nga ora 09:00-15:00

Çdo pyetje shtesë rreth kësaj Ftese mund ta adresoni në: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624