Depoist
 • +38344528000
0 ditë
Delta Security
Prishtinë
Depo
Përshkrimi

Delta Security SH.P.K. është kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë.

Delta Security SH.P.K. ofron mundësi afatgjate të punësimit, prespektivë për karrierë, avancim profesional dhe kushte të mira të punës.

Delta Security sh.p.k. shpall konkurs për:

Pozita: Depoist – 1 pozitë

Vendi: Zyrën qendrore - Prishtinë

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Kandidati duhet të ketë minimum 1 vit përvojë pune si deposit apo punë të ngjashme.
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Diplomë e shkollës se mesme,
 • Patentë shoferi valide (B)
 • Të jetë fleksibil në oraret e caktuara;
 • Njohuri rreth sistemeve te sigurise konsiderohet perparesi

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të bëjë pranimin e mallit ne depo
 • Pergatitjen e pajisjeve per ekipet ne teren
 • Regjistrimin e pajisjeve ne depo, mirembajtjen e stokut ne sistem
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e vendit te punës,
 • Detyra te tjera te percaktuara nga mbikqyresi direkt qe nderlidhen me punen

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: [email protected]

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 01.12.2023, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624