Operator i/e shitjes në pompë (3)
  • 038 755 755
Skaduar
IP KOS SHPK
Gjakovë Gjilan Kaçanik Lipjan Pejë Prishtinë
Menaxhment Shitje Te tjera
Përshkrimi

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë 10000, Republika e Kosovës, me datë: 29/11/2023 shpall:

K O N K U R S

Përshkrimi i pozitës: Për Operator i/e shitjes në pompë

Lokacioni: Prishtine, Peje, Gjakove, Lipjan

  • Operator i/e shitjes ne Pompe do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve;
  • Mbravjtjen e punës në pikën shitëse, lëvizjen dhe rendin e klienteve;
  • Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jëtë e pastër;
  • Kryen edhe punë tjera sipas kërkesave të menaxherit të drejtpërdrejtë;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Operator i/e i shitjes në pompë

  • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme apo të lartë;
  • Përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë përvoje pune;

Mënyra e Aplikimit:
Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura mundë të aplikojnë:

Duke plotësuar formularin për aplikim i cili gjendet në linkun e më poshtëm

  • Apo duke dërguar të dhënat personale (Emri mbiemri, nr kontaktues, datlindja, lokacioni) në pikën më të afërt të IP Petrol:
  • Në Facebook “IP Petrol” :
  • Në viber përmes numrit +383 49 933 310:

 

Konkursi është i hapur deri më dt. 29-12-2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
160
1599
6786