Shofer me Kat C1 ose C (2), Promotere (2)
Skaduar
ARBERIA SHPK
Prishtinë
Shofer Te tjera
Përshkrimi

Fabrika e ujit Alpeve
SHPALL
K O N K U R S

Shofer me Kat C1 ose C (2 POZITA ) (Dërgues malli me kamion)

Promotere (2 POZITA ) (prezentim te produkteve)

Te interesuarit mund të aplikojnë per keto pozita personalisht në zyret tona në ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S, Prishtinë ose përmes emailit: [email protected]

Konkursi është i hapur nga data 29.11.2023 deri 15.12.2023.

Kontakt-viber +383 44-739-333.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134