Menaxher i shitjes
Skaduar
BM Cigar L.L.C.
Prishtinë
Menaxhment Shitje
Përshkrimi

KONKURS PUNE

Pozita: Menaxher i shitjes

Paga : 800.00

Vendi: Prishtinë,Aktash

Orari: 09-17

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Përgjegjësi për administrimin, mbikqyrjen,dhe menaxhimin e punës
 • Përgaditja e planeve për zhvillimin sa më të sukseshëm të njësisë punuese.
 • Planifikon kontrolla dhe analiza sistematike të sektorëve dhe stafit punues.
 • Planifikon dhe kontrollon furnizimin dhe shitjen e stoqeve sipas planit.
 • Planifikon shitjen për periudha të caktuara kohore sipas planit operativ.
 • Realizimi I shitjes ne baze te planit.
 • Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës.

Kërkesat :

 • Diplomë Universitare( preferohet drejtimi Ekonomik).
 • Përvojë paraprake pune në shërbim ndaj konsmatorëve.
 • Shkathësi të shkëlqyera komunikuese dhe punes në ekipë.
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë.

Te interesuarit per kete vend pune te dergojne CV-ne ne email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675