Shitës/e
Skaduar
CROCS KOSOVA
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Kompania: CROCS KOSOVA

Pozicioni i Punes: Shitës/e

Koha e Punes: 40 ore ne Jave

Vendodhja: Prishtina Mall

Pershkrimi i Kompanise:

CROCS eshte nje brand nderkombetar, me seli qendrore ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Kompania operon ne Europe, me ane te filialit te saj. CROCS ka hapur ne Prishtina Mall dyqanin Franchise per shitjen e produkteve te saj ne tregun Kosovar. Kompania CROCS eshte e famshme per produktet e saj unike, shumengjyreshe dhe komode. Moto e saj eshte “Come as You Are”

Pershkrimi i Punes:

CROCS Kosova, kerkon te punesoj nje Shites (Femer ose Mashkull), qe do te jete pergjegjes per:

  • Mbulimin e nje turni shitje
  • Sistemimin e Produkteve ne stende sipas udhezimeve
  • Raportimin e te dhenave te shitjes
  • Menaxhimin e Llogarive te Facebook dhe Instagram

Kualifikimet:

Nje kandidat ideal duhet te kete kualifikimet e meposhtme:

  • Te pakten 2 vjet eksperience si shites ne nje kompani te ngjashme e cila shet kepuce ose rroba.
  • Te njoh mire kompjuterin
  • Te njoh gjuhen Angleze mire
  • Te kete njohuri te mira ne manxhimin e llogarive on-line te Facebook dhe Instragram
  • Eksperiencat te meparshme ne menaxhim jane nje plus

Paga Neto: 400 EUR qe do te rishikohet pas 3 muaj kohe prove

Kontakt: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675