Arkatar/e në Market, Sektorist/e në Market
  • 038/549-479
Skaduar
Beta Group
Kamenicë
Arkë Te tjera
Përshkrimi

Përshkrimi i Punës

Lokacioni: Roganë, Komuna e Kamenicës

Beta Market shpall konkurs për 2 vende të lira të punës:

Arkatar/e dhe Sektorist/e në Market – (2 Vende te Punes)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kominikues dhe përgjegjës ndaj klientit;
  • Përgjegjës për mirëmbajtjen e sektorit;
  • Ndjekja dhe zbatimi i udhëzimeve të tregtimit në sektorin e tij/saj;
  • Organizimi i pozicionimit dhe paraqitjës së produkteve në sektorin e tij/saj;
  • Organizimi dhe propozimi i porosive për pergjegjësin e tij/saj;

Kualifikimet:

  • Aftësi të mira komunikuese
  • Eksperiencë pune si Arkatar/e apo Sektorist/e ështe e preferueshme;
  • Shkolla e Mesme;

Të interesuarit të na kotnaktojnë apo dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: [email protected]

Afati i aplikimit është deri me datën 17 Maj 2024 ora 17:00.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675