Mjeshtër për montim të Fasadave Ventiluese (2), Ndihmës Mjeshtër për montim të Fasadave Ventiluese (2)
 • /
1 ditë
DAAKONN SH.P.K.
Ferizaj
Ndertimtari
Përshkrimi

DAAKONN INVESTMENT, me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, DAAKONN INVESTMENT kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

 • Mjeshtër për montim të Fasadave Ventiluese - (2 vende të lira)
 • Ndihmës Mjeshtër për montim të Fasadave Ventiluese - (2 vende të lira)

Vendi i punës: Ferizaj, Kosovë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Të bëjë montimin e Fasadave Ventiluese në objektet të cilat janë në proces të ndërtimit;
 • Aftësi koordinuese të punë;
 • Të ketë aftësi të punojë në lartësi (Skele);
 • Të jetë fleksibil në ekip;

Kualifikimet:

 • Të ketë njohuri dhe përvojë pune në montimin e Fasadeve Ventiluese;
 • Të ketë përvojë pune si mjeshtër;
 • Të ketë aftësi për të organizuar proceset e punës;
 • Përparësi kanë personat që kanë përvojë mbi 3 vite dhe të njejtat duhet ti ketë të dëshmuara (referenca).

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në, përmes e-mail adresës në: [email protected] ose mund të dërgohen edhe fizikisht tek zyret e kompanisë në adresën: Dëshmorët e Kombit, Ferizaj.

Kontakt: +383 49 708 800; Dëshmorët e Kombit, Ferizaj.

Konkursi është i hapur deri më 31.05.2024.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675