SHITËS AMBULANTIV (2), AGJENT I SHITJES (Gastronomi) (2), KOMERCIALIST (2)
Skaduar
ARBERIA SHPK
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

ARBERIA SHPK
Fabrika e ujit Alpeve
SHPALL
K O N K U R S

SHITSË AMBULANTIV (2 POZITA ) KATEGORIN B ( Per shitje te ujit ne Markete me kombi )

AGJENT I SHITJES (Gastronomi ) ( 2 POZITA ) KATEGORIN B ( Per shitje te ujit ne RESTAURANTA )

Komercialist ( 2 POZITA ) (Për marrjen e porosive nga marketet ne teren)

Shofer me C1&C ( 2 POZITA) (për shperdarje te mallit ne teren)

Shofer me CE ( 1 POZITË) (për bartjen e mallit nga fabrika ne depo qendrore)

Te interesuarit mund të aplikojnë per keto pozita personalisht në zyret tona në ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S,Prishtinë ose përmes emailit: [email protected]
Vrejtje : cv duhet te jet me foto

Konkursi është i hapur nga data 24.04.2024 deri 10.05.2024
Kontakt-viber +383 44-739-333.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675