FATURIST / E
Skaduar
Dauti Komerc
Ferizaj
Financa
Përshkrimi

Kompania Dauti Komerc Sh.P.K me seli në fshatin Gërlicë, Komuna e Ferizajit, me qëllim të plotësimit të vendeve të reja të punës shpall konkurs për pozitën:

I. FATURIST / E

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Faturimi I mallrave;
  • Pranimi I dërgesave, porosive dhe faturave;
  • Përgatitja dhe kontrollimi I faturave dalëse;
  • Asiston në çështje teknike;
  • Sipas kërkesës kryen dhe punë tjera që nderlidhen me vendin e punës, detyra të caktuara nga Menaxhmenti.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë njohuri të shkëlqyera të paketës Microsoft Office;
  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Të njoh gjuhën Angleze;
  • Aftësi telefonike dhe organizative;
  • Përvoja në punë të njejta është përparësi;

CV-të së bashku me dëshmitë e kualifikimeve arsimore të dërgohen përmes email adresës [email protected] ose kopjet fizike të dokumentacionit të dorëzohen në selinë e Kompanisë “Dauti Komerc” sh.p.k – Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, respketivisht fshati Gërlicë Komuna e Ferizajit, edhe atë çdo ditë pune duke filluar nga ora 08:00-16:00h.

Kontakt tel: 049-736-933

Konkursi është i hapur deri më 03.05.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675