Agjent/e te shitjes dhe te rezervimeve
  • /
Skaduar
Barileva Turist
Prizren
Shërbime per kliente
Përshkrimi

Barileva Turist shpallë konkurs për:

• Agjent/e të shitjes dhe rezervimeve.

Lokacioni – Prizren

Përgjegjësitë e punës së agjentit të shitjes:

  • Të bisedojë me klientët për të përcaktuar nevojat e udhëtimit, buxhetet dhe preferencat;
  • Shet dhe koordinon transportin, akomodimin, udhëtimet dhe aktivitetet;
  • Këshillon klientët në lidhje me destinacionet;
  • Kontribon në përpjekjet e agjensionit për të përmbushur detyrat përkatëse sipas nevojës.

Kualifikimet:

  • Eksperience në shitje;
  • Njohuri rreth arazhmaneve turistike;
  • Njohuri të shkëlqyera kompjuterike.

Perparësi kanë kandidatët qe kanë përvojë pune në fushën e turizmit

Dërgoni CV-ne tuaj dhe referencat në: [email protected]

Data e fundit për aplikim: 25.05.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675