Roje Fizike (25)
Skaduar
Garda Security
Gjithë Kosovën
Sigurim Fizik
Përshkrimi

Garda Security, shpall konkurs për tërë Kosovën:

Roje Fizike (25 Pozita).

Për informata shtesë mund të kontaktoni në Numrin: 045/133-500.

Kandidatët e interesuar duhet që personalisht të paraqiten në zyret tona, në Prishtinë nga e Hëna deri të Premten (Ditëve të Punës) prej orës 09:00-15:30,

Ju mirëpresim!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675