Ndihmës Shankist
  • /
Skaduar
Egi's cafe & sweets
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Egi's cafe & sweets, shpall konkurs per poziten:

Ndihmës Shankist

Te interesuarit/at te na kontaktojne ne kete numer te telefonit: 048/300-199.

Adresa: Grand store, Kati i 3-te, Prishtine.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675