Pizzamen, Krye Kuzhinjer, Ndihmës kuzhinjer, Kamarier, Banakier (shankist)
  • /
0 ditë
Restaurant Lounge Bar Umbrella
Rajonale
Gastronomi
Përshkrimi

Restauran Bar Lounge “Umbrella”, ne Ulqin, shpall konkurs per pozitat:

- Pizzamen,
- Krye Kuzhinjer,
- Ndihmës kuzhinjer,
- Kamarier,
- Banakier (shankist).

Të interesuarit le të kontaktojnë në numrin +382 69 748800.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675