Praktikant/e në zyren noteriale
  • /
Skaduar
Noter Arijeta Ukaj Dervishaj
Prishtinë
Shërbime juridike
Përshkrimi

Praktikant/e ne zyren noteriale

Përshkrimi i punës praktike

  • Asistimi i noterit në ofrimin e shërbimeve noteriale ndaj palëve
  • Punë tjera administrative

Kualifikimi dhe përvoja

  • Diplomuar në fakultetin juridik (ose student i vitit te fundit ne fakultetin juridik)
  • Njohje e programit kompjuterik Microsoft Word
  • Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi
  • Menaxhim i mire i kohës

Konkursi është i hapur deri me datë 15.05.2024

Kandidatet e perzgjedhur do te informohen dhe do të ftohen për intervistë

Te interesuarit të dergojnë CV-në në emailin [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675