Teknik/e i/e Radiologjisë
1 ditë
Qendra Diagnostike IHC
Prishtinë
Mjekesi
Përshkrimi

Qendra Diagnostike ’’IHC’’ në Kosovë është duke kërkuar:

  • Teknik/e i/e Radiologjisë

Detyrat dhe përgjegjësitë për Teknik/e te Radiologjisë janë:

  • Licenca e punës si Teknikë i Radiologjise e obligushme,
  • Të ketë njohuri në Gjuhen Angleze niveli B2 se paku obligative .
  • Të jetë i disponushëm në orarë të plotë pune,
  • Qëndrim pozitiv dhe aftësi të shkëlqyeshme sociale

Kandidatët e interesuar mund ti dërgojnë CV e tyre me anë të email adresës sonë:

[email protected]

Me respekt:

Nga Qendra Diagnostike ’’IHC’’

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675