Financiere (1), Administratore (1), Menaxher (1), Kamarier/e (2), Ndihmës Kuzhinier/e (2), Enëlarëse (2), Pastruese (2)
 • 38649830044
31 ditë
Restaurant Te Halimi
Prishtinë Prizren
Administrate Financa Gastronomi Menaxhment Mirëmbajtje
Përshkrimi

“Restaurant TE HALIMI” SH.P.K. shpall:

Konkurs pune

Pozitat për Restaurant Te Halimi :

Lokacioni: Prizren (Pozitat për zyre)

 • Financiere
 • Administratore

Lokacioni: Prizren -(Pozitat për Restaurante)

 • Menaxher
 • Kamarier
 • Kuzhinier-e
 • Ndihmës Kuzhinier-e
 • Enëlarëse
 • Pastruese

Lokacioni: Prishtinë-(Pozitat për Restaurante)

 • Kamarier
 • Kuzhinier-e
 • Ndihmës Kuzhinier-e
 • Enëlarëse
 • Pastruese

Nga Kandidatët kërkohet:

 • Të kenë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
 • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
 • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme.

Për pozitat : Menaxher, Administratë, Financa (Pozitat Administratore dhe Financiere janë valide vetëm për femra)

Kërkohet:

 • Të kenë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
 • Të kenë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;
 • Të kenë paraqitje profesionale;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Të kenë kryer studimet Bachelor, e preferueshme Master.

Data e Aplikimit: 03.05.2024-30.06.2024

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në të bashkangjitur në email adresën [email protected]

Në subject të ceket pozita për të cilin aplikoni, ose na kontaktoni në +383 49/335-522.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7200
174
1566
6675