Mjeshtër për shtruarjen e pllakave (5)
  • /
5 ditë
Employer L.L.C
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Employer L.L.C, shpall konkurs për pozitën:
Mjeshtër për shtruarjen e pllakave (5 Pozita).

Ofrojmë:

  • 60-80 Euro dita e punës,
  • Shpenzimet e ushqimit,
  • Shpenzimet e akomodimit.

Të interesuarit të na kontakotojnë në këtë numër të telefonit: 046/169-999.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675