Zyrtar/e i/e Financave dhe Burimeve Njerëzore
  • /
8 ditë
AHM Auto Service
Prishtinë
Burime Njerëzore Financa
Përshkrimi

AHM Auto Service, shpall konkurs per poziten:

Zyrtar/e i/e Financave dhe Burimeve Njerëzore.

Përshkrimi: Kërkojmë një individ të përkushtuar dhe të motivuar për të bashkëpunuar me ne si AHM Auto Service!

Kërkesat:

  • Patent shoferi
  • Përvojë nuk është e detyrueshme, por vlerësohet.

Nëse jeni të gatshëm për një sfidë të re dhe jeni gati të bëheni pjesë e një ekipi të përkushtuar, ju lutemi dërgoni CV-n tuaj në [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675