Arkitekt/e
  • /
9 ditë
FRIGO STAR
Rahovec
Arkitekture
Përshkrimi

Kompania FRIGO STAR, është në kërkim të një Arkitekti ose Arkitekte të talentuar për të projektuar dhe zhvilluar ambientet e gastronomisë për klientët tanë.

Vendi i Punës: Xërxe (Rahovec)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  1. Krijimi dhe dizajni i ambienteve të brendshme
  2. Përshtatja e dizajnit arkitektural me nevojat dhe preferencat e klientëve
  3. Bashkëpunimi me ekipin e inxhinierisë dhe arkitekturës për të siguruar që projektet të përmbushin kërkesat.
  4. Përgatitja e vizualizimeve dhe planifikimeve të dizajnit për klientët dhe menaxherinë e projektit, duke përfshirë renderime 3D

Kualifikimet dhe Atributet:

  1. Diploma në Arkitekturë, Dizajn Enterieri, ose fusha të ngjashme.
  2. Përvojë pune në dizajnin e ambienteve të brendshme.
  3. Aftësi të shkëlqyera në përdorimin e softuerëve të dizajnit arkitektural dhe enterier, si AutoCAD, SketchUp, 3DS Max , ose Archicad.
  4. Kreativitet dhe aftësi të shkëlqyera komunikimi për të përfaqësuar vizionin e dizajnit dhe për të bashkëpunuar me klientët dhe ekipin e projektit.
  5. Njohuri të mira të materialeve dhe teknologjive të përdorura në ndërtimin e ambienteve të gastronomisë, si dhe trendet e fundit në industri.

Na dërgoni CV , në email : [email protected]

Kontakti : +383 (0) 49 870 333.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675