Shofer / Depoist (3 Pozita)
  • /
11 ditë
O & M Group
Ferizaj
Depo Shofer
Përshkrimi

O & M Group, shpall konkurs per poziten:

Shofer / Depoist (3 Pozita)

Vendi i punës: Qyteti Ferizaj

Të interesuarit mund të kontaktojnë përmes email adresës: [email protected] apo numrit të telefonit: 049-742-321.

Për çdo informatë shtesë ose paqartësi,j u lutem të na kontaktoni.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675