Punëtor për dyer dhe dritare (3)
  • /
Skaduar
Titan Technologie
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Kompania për prodhimin e dyerve dhe dritareve "Titan Technologie" shpall konkurs për poziten e më poshtme:

  • Punëtor për dyer dhe dritare:: 3 Pozita

Detyíat dhe kualifikimet e këíkuaía

  • Asistim në prodhim dhe montim të dyerve dhe dritareve
  • Aftësi per të punuarnë ekip
  • Pervojë pune 0-2 vite

Benefitet e punëmaííesit:

  • Kontratë pune afatgjate
  • Pagë konkurrente
  • Benificionet tjera që parashihensipas rregullorës së kompanisë
  • Shujta e ushqimit
  • Trajnime për Sigurinë dhe shëndetin në punë

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekur të dërgojnë CV-ne email: [email protected] ose në numrin 049 523 111.

Vetëmkandidatët e përzgjedhur në listen e ngushtë do të kontaktohën për intervistë, konkursi do të jetë i hapur deri me daten 23.05.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675