Mirëmbajtëse
  • /
11 ditë
Furra Qerimi 1
Prishtinë
Mirëmbajtje
Përshkrimi

KONKURS

Furra “Qerimi 1”, shpall konkurs për këtë vend pune:

  1. Mirëmbajtëse në Prishtinë (Dardani & Bregu i Diellit).

Informata shtesë:

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit: 049/464-990 ose përmes e-mail adresës: [email protected]

Afati për aplikim do të jetë nga data 10 Maj deri më 10 Qershor.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675