Punëtor për larje të veturave (5)
  • /
14 ditë
AUTO GALLERY DIOR
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

AUTO GALLERY DIOR SH.P.K: shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës 5 pozita .

Lokacioni: Magjistralja Prishtinë-Ferizja kilometric I 8 Graçanicë.

Punëtorë për larje të veturave

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Larjen e veturave qe gjenden në autosallon
  • Të jetë I përkushtuar ne punë
  • Te jetë fleksibil

Te gjith të interesuarit të kontaktojn ne këta numra të telefonit dhe email adres : [email protected]

045 787-921

044 900-906

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675