Njohës/e i programit AutoCad – Imos, Njohës/e i programit Archicad
  • 045 504 774
14 ditë
ALBED
Vushtrri
Arkitekture
Përshkrimi

Fabrika e Mobilieve “ALBED”

KONKURS

Njohës/e i programit AutoCad – Imos

Njohës/e i programit Archicad

Vendi i punës: VUSHTRRI

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

  • Njohje e programeve të punës AutoCAD,
  • Eksperiencë në punë të ngjashme (përparësi);
  • Të njohë gjuhen Angleze (përparësi);
  • Ditët e punës Hëne-Premte

Të interesuarit le të dërgojnë CV-në në: [email protected]

Ose le të kontaktojnë në 045 504 776.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675