Asistente Financiare
Skaduar
MAJANCA SH.P.K.
Prishtinë
Financa
Përshkrimi

Majanca Shpk ka hapur konkurs për pozitat:

1 -Asistente Administrative

Vendi i punës: Veternik, Prishtinë.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Preferohet përvojë pune dhe të ketë njohuri rreth kontabilitetit,
 • Përdorimi i paketës Microsoft Office
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi,
 • Të ketë njohuri në programin Pro Data
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip,
 • Shkrimi dhe shpërndarja e email-ave etj.
 • Ndihmë në përgatitjen e raporteve të rregullta të planifikuara
 • Detyra tjera te caktuara nga menaxhmenti

Kërkesat

 • Aftësi në MS Office (në veçanti MS Excel dhe MS PowerPoint)
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës dhe aftësi për t'i dhënë përparësi punës
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi me shkrim dhe verbal
 • Aftësi të forta organizative me aftësi për të kryer shumë detyra

Procesi i Aplikimit:

Inkurajohen të aplikojnë të gjithë ata persona që janë ambicioz, të përkushtuar për punë afatëgjatë me synime të mëdha dhe të gatshëm për sfida të reja.

Mënyra e aplikimit bëhet duke dërguar CV-në (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikohet) dhe dokumentat tjera, në e-mail adresën: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur nga data: 13.05.2024-23.05.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675