MJESHTER për Dyer dhe Dritare (PVC) (2)
  • 045 504 774
15 ditë
ALBED
Vushtrri
Te tjera
Përshkrimi

Fabrika e Mobilieve “ALBED” - Vushtrri

Kompania jonë është duke u rritur me fokuset e saja,ku tani ka filluar prodhimin e dyerve dhe dritareve nga PVC,andaj kërkojmë që në sukseset e rritjes tonë të jeni edhe ju.

KONKURS

MJESHTER për Dyer dhe Dritare (PVC) – 2 pozita

Vendi i punës: VUSHTRRI

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

  • Te kete njohuri dhe përvoje pune së paku 2 vite në dyer dhe dritare (PVC)
  • Te jetë i aftë të punoj në grup dhe në forme individuale.
  • Të këtë njohuri në montim të produkteve në teren
  • Të këtë njohuri mbi makineritë prodhuese

Të interesuarit le të dërgojnë CV-në në: [email protected]

Ose le të kontaktojnë në 045 504 777.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675