Menaxher i përgjithshëm (1), Punëtor në fabrikë (5), Dizajner/e (2), Rrobaqepëse (1)
  • /
16 ditë
Drini Mob
Ferizaj
Dizajn Grafik Menaxhment Te tjera
Përshkrimi

Fabrika e Mobileve "Drini Mob Shpk", shpall konkurs per keto pozita pune:

Menaxher i përgjithshëm i fabrikës - 1 Pozitë,

Punëtor në fabrikë - 5 Pozita,

Dizajner/e - 2 Pozita me orar të plotë të punës,

Rrobaqepëse - 1 Pozitë.

Të interesuarit për pune të na kontaktojnë në këta numra të telefonit:

+383 45 904 800; +383 44 410 700.

Adresa: fsh.Balaj Ferizaj.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675