Inxhinier i Energjisë së Ripërtëritshme (2), Teknik i Instalimit të Panelëve Solar (2)
  • /
16 ditë
RATA Solar Energy
Prishtinë
Inxhinieri Te tjera
Përshkrimi

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7200
174
1566
6675