Arkatare, Sektorist / e
Skaduar
QTA
Mitrovicë
Arkë Te tjera
Përshkrimi

Arjeta Group SH.P.K për njësinë e saj QTA në Mitrovicë shpallë konkurs për këto vende të lira Pune:

  • Arkatare
  • Sektorist / e

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Sektorist/e

Lokacioni i Punës, QTA Mitrovicë

  • Asiston konsumatorët gjatë blerjes, me kujdes përkushtim të madh,
  • Është përgjegjës për palimin e mallit dhe përcjelljen e afateve të skadencës për mallrat përkatëse,
  • Bashkëpunon dhe raporton në mënyrë të vazhdueshme me kolegun e tij/saj të punës në lidhje me procesin e punës.
  • Kujdeset për renditjen, rregullimin dhe mirëmbajtjen e të gjitha produkteve në Market.

Kualifikimet e Kërkuara

  • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm
  • Të ketë përvojë pune në këtë drejtim ose të ngjashëm.
  • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale;
  • Përkushtim dhe etik në punë.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në postën elektronike (e-mail ) [email protected] ose drejtpërdrejt duke plotësuar aplikacionin në Njësinë tonë në MITROVICË.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët, të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura, do të ftohen për intervistim

Konkursi do të jetë i hapur nga data 16 maj 2024 deri më 26 maj 2024.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730