MENAXHER/E I/E SHITJEVE
  • /
1 ditë
Biokom L.L.C.
Prishtinë
Menaxhment Shitje
Përshkrimi

Kompania Biokom L.L.C Prishtinë është pjesë e Biokom Group, e pranishme në tregun e Kosovës që nga tetori i vitit 2013 e cila është një nga kompanitë lider në fushën e shitjes së produkteve të destinuara për industrinë ushqimore, mjekësi, veterinari, hoteleri dhe restorante.

Biokom në nivel grupi është i pranishëm në shumë vende, gjë që mundëson një hap përpara në ndjekjen e tendencave botërore në fushën e: teknologjisë ushqimore, bioteknologjisë, mjekësisë veterinare dhe mjekësisë.

Biokom punëson staf shumë të motivuar dhe të kualifikuar, me përvojë të veçantë në fushën e shpërndarjes së tyre profesionale, të cilët me vetëmohim përdorin njohuritë e tyre për të gjetur zgjidhjet e duhura ideale për nevojat e klientëve. Si rezultat i zhvillimit të vazhdueshëm, na duhet:

MENAXHER/E I/E SHITJEVE

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Organizimi dhe koordinimi i aktiviteteve të para-shitjes dhe shitjes
  • Zhvillimi i tregut dhe mbajtja e kontakteve me klientët ekzistues
  • Negocimi dhe lidhja e kontratave dhe shitjeve me klientët
  • Analiza e nevojave dhe potencialeve të tregut dhe ndërmarrja e aktiviteteve të përshtatshme në terren.
  • Komunikimi telefonik me klientët
  • Organizimi I udhëtimeve si edhe organizimi dhe mbajtja e takimeve
  • Respektimi dhe përmbushja e qëllimeve të përcaktuara, në përputhje me strategjinë e kompanisë
  • Aplikimi i produkteve dhe teknologjive të reja në treg

Kualifikimet e nevojshme:

  • Arsimi i lartë
  • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze - do të konsiderohet përparësi
  • Njohuri të gjuhës serbe-boshnjake
  • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike
  • Posedimi i detyrushem i pantentë shoferit të kategorisë B- shofer aktiv
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizative
  • Vetëiniciativë, ambicie, besnikëri dhe konfidencialitet.

Cfarë ne ofrojmë:

  • Të punoni në projekte dhe aktivitete interesante ndërkombëtare në baza ditore
  • Pjesë e një kulture dinamike pune
  • Rritja e vazhdueshme nënkupton ekzistencën e shumë mundësive për zhvillim
  • Atmosferë pune pozitive, dinamike dhe motivuese
  • Mundësi për formim profesional dhe arsimor brenda dhe jashtë vendit

Vendi I Punës: Prishtinë

Dërgoni CV-në tuaj në [email protected] në gjuhën maqedone ose angleze

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731