Bashkëpunëtor të shitjes
 • /
5 ditë
Future Marketing
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Kompania Gold Future operon në 60 shtete të botës dhe është në nivel ndërkombëtar fatmirësisht edhe në Kosovë me staf profesional, kërkohen bashkëpunëtor të shitjes në gjithë teritorin e KOSOVËS.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën bashkëpunëtor/e të shitjes :

 • Përparësi kanë çiftet ( femër, mashkull,shoqe, shok, burrë,grua )
 • Të jenë komunikativ/e
 • I pajisur me patent shofer kategoria B
 • Të ketë veturë në shfrytëzim
 • Shpenzimet mbulohen nga kompania

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune:

 • Paga me standard Europian deri në 1500 Euro( për vetëm 3 orë në ditë duke filluar nga ora 18:00-21:00)
 • Udhetime jashtë vendit gjdo 6 muaj
 • Trajnime për punë dhe biznes falas
 • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
 • Mundësi pune edhe në shtetet e bashkimit Europian

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-16:00
Nr tel: +383 43 717 659

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731