Agjent i Shitjes
  • -
5 ditë
Quaranta
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Quaranta shpallë konkurs për pozitën "Agjent i Shitjes" në terren

Kompania GM Albania L.L.C. , e regjistruar ne ARBK me numer identifikues 811365750 me qender ne Prishtine , ushtron aktivitetin e saj ne fushen e tregetimit te kafes “Quaranta”, e te produkteve te saj , te nje cilesie te larte Italiane, qe operon per rreth 4 vite ne tregun e kosoves dhe e shtrire ne te gjitha regjionet e saj.

Mbeshtetur ne kerkesat e vazhdueshme e zhvilluese te zgjerimit te kompanise GM Albania, ofrojme, bashkepunim me agjente te subjekteve te ndryshem qe ushtrojne aktivitet ne fushen e ;Hotelerise , Lokale Bar kafe,pompa benzine, Supermakete etj.Kompania disponon te gjitha bazen materiale ; sherbimet e marketingut , serviset dhe me stafin e saj te specializuar per punimet e nevojshme te montimit e menaxhimit .

  • Kandidati do te ishte favorit i mire po te kete eksperience ne kete fushe
  • Të krijoj kontakte të reja për bashkëpunime me lokalet dhe baret në terren (jo shperndares i kafes)
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të jetë bashkëpunues
  • Të promovoj brendin e kafesë "Quaranta" dhe të posedoj aftësi negociuese
  • Të kete ego per realizimin e detyrave dhe planin e kompanisë
  • Kandidati duhet të posedoj patente shoferi “Kategoria B”
  • Pagesa e kënaqshme + bonuse

Kontakti:

Mund të dërgoni CV-në tuaj në [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731