Kamarier (2)
  • /
14 ditë
Oreksi
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Oreksi, shpall konkurs per 2 kamarier!

Nëse ke sadopak përvojë në shërbim, apo ke dëshirë të punosh, na kontakto në rrjete tona sociale apo në: +383 44 744 754.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731