Punëtor në CNC dhe Prerës i xhamave
14 ditë
Xhampreres Grezda
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Xhamprerës “Grezda”, shpall konkurs për poziten:

Punëtor në CNC dhe Prerës i xhamave (4 Pozita)

Kerkesa:

  • 18 – 30 vjet, i gatshem te mesoj dhe te punoj me vullnet, sepse trajnimi do te behet nga kompania.

Pergjegjesite:

  • Pergjegjes per prerjen e xhamit dhe puna ne CNC,
  • Si dhe pune te tjera ne punetori,

Kualifikimet e preferuara:

  • Shkolla e mesme e perfunduar.

Benefitet:

  • Kontrat pune,
  • Sigurim aksidenta,
  • Shujte ditore

Te interesuarit te na kontaktojne ne numer te telefonit +38349189002.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731